Civcivler Kaç Ayda Büyürler?

Hakan

Yeni Üye
Cinsinin özelliklerine göre, bir civcivin tam yetişkin olabilmesi 8 ayı bulur. Tam olgunlaşmaları bir yılda mümkündür. Altı aylıkken bile gurk olan cinsler var.

Bazı hibrit yumurta cinsleri 3,5 ayda bir hayli gelişebiliyor, dördüncü ayda yumurtlamaya başlıyor. Bazıları 8 aylık olmadan yumurtlamaya başlamaz.

Bazı etlik cinsler “tamamen doğaya uygun şartlarda doğal yiyeceklerle beslenirlerse” daha üçüncü ayın içinde bir hayli büyümüş olur, dört aylık oluncaya kadar yetişkin bir görünüm alabilir. Ama bunlar çirkin özel şartlarda kimyasallı yemlerle beslenirse 40 günde devleşmiş civciv olurlar ve kütürüm kalırlar sonra da ölürler. Ölmeden önce kesip tavuk eti diye marketlere dağıtıyorlar. Bizde tavukçuluk sektörü bu kadar imansız bir iştir. İlaçlı yemlerle devleştirilmiş civcivleri halkımıza tavuk eti diye satıyorlar.

Civciv almak için en uygun zaman hangi aydır?
Civcivlerin büyümesinde hava şartlarının önemli etkisi var. Sıcakta daha iyi gelişip serpilirler. Buna göre civciv almanın en uygun zamanı mayıs ayıdır. Kümeslere alınacak kadar büyüyünceye kadar haziran ayının ortaları gelir ve artık havalar ısındığı için dışarıda kümeste yaz buyunca hızla büyürler.

Sağlıklı büyümede bahçe önemli
Geniş bir bahçeniz yoksa civciv almamalısınız. Civcivler güvercin kadar olduklarında bahçede dolaşıp toprakta eşinmeli, bulduğu otları böcekleri yiyebilmeli.

Civcivlerin beslenme şekli onların bütün hayatını etkiler
Bunun için yine civciv alıp beslemek için mayıs ayını tercih etmelisiniz. Büyüme çağında bahçenizde her türlü ot böcek bulup sizin yemlerle sağlayamayacağınız doğal gıdalarını alırlar. Bu da onların ömür boyunca daha sağlıklı olmalarını sağlar.
 

Wayneoricy

Yeni Üye
The Magic of combined and Double the Fun, Double the Bliss

Hey everyone! Are you all set to enhance your personalized moments to fresh levels? Let's talk about dual-ended dildos you bet These kinds of phenomenal instruments can provide you twice the exhilaration and twice the joy. Ideal for solo play or sharing with a partner, double-end pleasure sticks are adaptable and enjoyable add-ons to your selection.

Double-sided dildos deliver a singular moment making use of their two functional extremities, each engineered to present different experiences. Whether you’re experimenting on your own or with someone significant, you can take pleasure in a range of blissful fusions. The bendability and span of these devices let for inventive placement, making sure which you can hit all the best spots.

One of several standout aspects of double is their top-quality substances. Crafted from health-safe latex, These kinds of tools work opulent and are easy to upkeep. The glossy, seamless build guarantees comfort during fun, while the firmness provides the ideal degree of pressure. You can even find parallel with varied textures on each side, presenting you even more choices to experiment.

Beginning with a combined is effortless. Start by experimenting with different positions to locate what else appears most. Apply plenty of lubricant to elevate the experiences and ensure smooth, comfortable pleasure. Upkeep your device thoroughly before and after employing to retain it in prime state.

Here are tips on just what some users be forced to say about their times with dual-side toys: “This instrument has perfectly altered my solo moments. I love the variety!” – Jessica. “My mate and I use this altogether, and it’s brought us so a great deal closer. Immensely suggest!” – Emily. “The parallel ends are excellent for playing with varied experiences. it's a vital item!” – Sophie.

Eager to magnify your joy? twin are ready to give endless exhilaration and satisfaction. Whether you will be employing it alone or with a lover, Regarding tools will incorporate exhilaration and mix to your intimate experiences. Give one a try and take pleasure in the experience!
Body Relaxer Vibrators for Her
Body Soothe Vibes and Tranquility or Stimulation 379e9d0
 

Bu içeriği görüntüleyen kullanıcılar (Kullanıcı: 0, Ziyaretçi: 1)

Üst